Homosexualii cer interzicerea nisipurilor mișcătoare. Motivul: Nu le pot atinge fundul!

Un grup de aventurieri homosexuali proaspăt întorși dintr-o expediție din Delta Dunării, au declarat că au tras spaima vieții lor. Fiind atrași de frumusețile locului nu au băgat de seamă că s-au afundat adânc în stepa dobrogeană unde au dat de nisipuri mișcătoare. ”La început am crezut că este un simplu nisip moale și mi-a plăcut cum mă înfund în el. Dar, pe măsură ce moliciunea îmi cuprindea trupul, mi-am dat seama că e groasă. Când am văzut că nu-i pot atinge fundul, era să leșin. Noroc cu colegii mei că și-au mișcat repede fundurile și m-au scos de acolo” a declarat Gelu Cheleanu, mezinul grupului.

Mișcați profund de drama cosexualilor lor, homosexualii români cer acum de urgență măsuri drastice împotriva nisipurilor mișcătoare mergând chiar până la interzicerea lor. O soluție de compromis ar fi betonarea fundurilor în locurile frecventate mai des de homosexuali.

Geologii însă trag un semnal de alarmă. Ei spun că s-ar putea crea un precedent periculos. ”Dacă vom face pe plac acestei minorități, ne vom trezi într-o bună zi că țara nu mai are niciun fund neafectat. Vor protesta că nu pot atinge fundul Marii Bălți a Brăilei, vulcanilor noroioși sau lacului Bicaz.”

Pe acest fond se pare că doar Babele și Peștera Muierii sunt în siguranță.

 

Dacă v-a mișcat, mișcați și voi
2 comentarii Adaugă-l pe al tău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.