Despre Asia Express

Nu sunt fan nimic, dar nici hater. Sunt în schimb ușor influențabil, așa că am fost influențat să mă uit la influencerii din nou începuta Asie Express. Și cum nu e frumos să vorbești de cineva când nu e de față, m-am gândit să fiu elegant și să scriu în timpul emisiunii. Deci, păreri așa la cald, rapid, cât e încă de față.

Prima impresie. A ajuns și la noi politically correctness-ul de la americani, așa că din niciun eveniment de grup nu poate lipsi un negru, un gay, unul de treabă, pipița, enervantul, neadaptatul, vedeta de carton… Discut doar de tipologii, nu zic cine-i care.

A doua impresie. Toate femeile moderne, ca și mașinile, nu mai au personalitate și seamănă izbitor între ele. Cică atunci când oamenii sunt liberi să fie ce vor, se copiază unul pe celălalt. Asta pentru că e la modă să arăți într-un anume fel. Înainte se copiau doar hainele, acum se copiază fața cu totul. Buze de rață, frunte înaltă, dinții fațetați, sprâncene late, țâțe puse, păr lung și negru, tatuaje… Recunoașteți tiparul? Normal, descriu din ce în ce mai multe fete. În curâd o să ajungă ca la mașini. Să ai nevoie de talent ca să le deosebești.

Și acum pe scurt despre personaje. Bontea și Fodor mi se par cei mai simpatici, mai ales că pe Fodor îl ajută și burtica proeminentă să scape de imaginea de primadon. Ristei și fra-su sunt pozitivi, blondele alea de care n-am auzit în viața mea au surprinzător de puține fițe pentru ce le recomandă, domnulAbagiu și celălalt gay-uț… mă abțin elegant, Velea s-a… hai să zicem doar că seamănă la păr cu un Guță blond, fata lui Nico seamănă cu nevasta lui Speak care seamănă cu Ruby, cu fata Clejanilor, cu Daniela Crudu, și cu, și cu… ați înțeles voi. Și apropo, cum se zice Speak în moldovenește? Așa vorbește tipul mereu sau promovează agresiv vreun business local? Am văzut tipi din Republica Moldova cu accent mai blând. A, și Maria Buză cu altă tipă din vechea gardă, n-au ieșit cu nimic în evidență, dar par cu țigla pe casă.

Cam atât că o dau în hatereală și nu e stilul. Știu că asta vinde, dar eu nu vând nimic. Hai vizionare plăcută în continuare!

Dacă v-a mișcat, mișcați și voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.