Antena Chix e aici?

antena-chix-e-aici

A început grila de toamnă la tv și inevitabila bătălie pentru audiență. Ce mi se pare stupid este că ProTV și Antena 1 își dau la gioale reciproc și programează emisiuni echivalente fix în aceeași zi la aceeași oră. Și publicitatea o iau simultan. Habar n-am cine are de câștigat din asta, dar de pierdut e clar că Antena 1 pierde.

Nu înțeleg cum de minunatele noastre vedete nu se prind de asta. Antena 1 pierde din orice poziție. Nu știu cum de reușesc performanța de a oteviza (a duce în derizoriu) chiar și formatele consacrate de afară. Pur și simplu nu le iese, oricât ar încerca. Producțiile Antenei 1 au o pronunțată aromă de kitsch care li s-a îmbibat în tot ce ține de ei, de la decoruri până la Dan Negru, de la cameramani până la Bingo și de la Capatos la Noră pentru mamă.

De cealaltă parte, poate că n-o fi ProTV-ul etalonul profesionalismului, că mai dau și ei chix câteodată, dar per total joacă în altă ligă față de restul. Așa a fost și probabil așa va rămâne multă vreme de acum înainte. Și că ziceam mai devreme de vedete, de ce oare n-or învăța din greșelile înaintașilor? Un lucru e clar, cine a plecat de la ProTV a pierdut.

Primul mare perzător (sau unul din primii) a fost cu mânuțele astea două, Floriiiiiiiiiin Călinescu. A plecat la un post care între timp s-a și desființat și dus a fost. Următoarea pe listă e Teo care a tras cartea pierzătoare tot un post obscur care și ăla s-a desființat, iar acum joacă la matineu la turci. Probabil mai sunt exemple dar ăștia sunt cei mai reprezentativi chiar dacă între timp au fost și infestați politic.

Acum au șters-o din curtea ProTV-ului o grămadă de vedete. Brenciu pleacă tigru de la Voce și ajunge bișon la X Factor lângă Bănică, o pierdere mult mai comestibilă. Masterchefii pleacă în bloc și ajung la o emisiune fără cap și fără coadă din care nu am înțeles nimic în afară că se înjură la greu.

Ce soartă credeți că o să aibă dansatorii care acum n-o să mai danseze pentru tine ci printre stele? Pariez pe o altă producție de insucces marca Antena 1.

Rămâne să-l văd pe Busu la pagina 5 prezentând vremea, pe Neti vorbind buhăit și stins din pupitrul Uraniei sau pe Esca făcând șpagatul în timp ce se ceartă cu motocicliștii și îl înjură pe Băsescu.

Că nu se-nvață minte odată, echipa câștigătoare nu se schimbă. Până și Piți știe asta, no.

Dacă v-a mișcat, mișcați și voi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.