Claudia Pavel în carantină. Este suspectă de anorexie.

Fosta membră a trupei Cream, Claudia Pavel cunoscută sub nume de cod Candy, a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută pe aeroportul Henri Coandă. Întoarsă din turneul mondial de promovare a ultimului extras pe single, Claudia a fost oprită la vama aeroportului pentru un control de rutină. Spre surprinderea tuturor, sângele artistei prezenta simptome de anorexie, artista fiind trimisă de uregență în carantina aeroportului.

De același tratament au avut parte și iubitul și impresarul artistei care din fericire sunt una și aceeași persoană. Acesta, deși a fost depistat negativ la controlul anti-anorexic, este nevoit să stea și el în carantină, pentru că perioada de incubație a virusului răspunzător de anorexie este de 83 de ore.

Autoritățile nu exclud nici varianta unei minți criminale care să fi infectat artista în mod intenționat. Sunt puricați acum toți membrii stafului dar și fostele componente ale trupei Cream, cunoscute pentru pizma pe care o poartă Claudiei.

Se pare totuși că artista a mai avut un episod anorexic în adolescență, când a băut apă din Dunăre fără să se spele pe mâini. Fiind o formă ușoară de anorexie, Claudia a eradicat-o rapid, cu leacuri moșești.

 

Dacă v-a mișcat, mișcați și voi
Un comentariu Adaugă-l pe al tău
  1. hu the fack is paharito asta ? sau aialalta….poa sa nasca, poa sa moara nici in c… no sa ma doara….
    nu merita consum de atentie…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.