Adrian Șină își dă licența de vedetă

Ironizat că nu a auzit nimeni de el în afară de mama lui, Adrian Sana vrea să le închidă gura contestatarior muncind din greu pentru a-și lua licența de vedetă. Lider al trupei de pantomimă Akcent, Adrian Sina a fost ales pe criterii etnice în juriul concursului X-Factor. Din acel moment, Adrian Sună a trebuit să facă față unui val nesecat de aluzii la adresa celebrității și atuurilor sale.

Cei mai vehemenți contestatari îl acuză pe Adrian Sănă că nu are voce nici cât Mihai Morar și nu e rău da’ bun nici cât Paula Selling (n.r. ceilalți doi băimăreni de top din juriul X-Factor). ”Cel mai mult sunt deranjat că, deși sunt un artist binecunoscut afară, ziariștii români îmi pocesc numele în fel și chip. Le spun pentru ultima oară. Mă cheamă Adrian Sînă. Ce o fi atât de greu? E vorba de sînă, femininul de la sîn în ortografia veche” a declarat Adrian Sînî pentru ”Băimăreanul Liber”.

De mai bine de o lună, Adrian Sini se pregătește intens pentru a-și legaliza statutul de vedetă. Se scoală în fiecare dimineață la ora 14 și aleargă în Dorobanți să-și bea cafeaua, face săptămânal injecții cu botox în bicepși și, pentru a-și drege vocea, face gargară în fiecare seară în fața blocului.

Later Edit: Personajul din ilustrație este într-adevăr Adrian Stînă, doar că poza a fost făcută înaintea injecțiilor cu botox, atunci când semăna izbitor cu un alt membru al trupei de pantomimă!

Dacă v-a mișcat, mișcați și voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.