Un haker neatent s-a împiedicat și a spart mailul Corinei Caragea

Aflată în centrul nou al Bucureștiului pentru a sărbători alături de colegi a doua zi de la Ziua Franței, Corina Caragea a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut. Un haker cu capul în nori s-a împiedicat de un Chihuahua comunitar și s-a prăbușit peste Corina Caragea aflată întâmplător în trecere, spărgându-i acesteia mailul personal, cel de Yahoo dar și contul de Facebook.

Priveliștea nu a fost una tocmai plăcută, accidentul scoțând la iveală poze compromițătoare cu vedeta în care era mai mult îmbrăcată decât dezbrăcată. Se pare că deja circulă pe Internet o imagine cu cotul dezgolit al vedetei.

Echipajul de descarcerare ajuns de urgență la fața locului a precizat că vina nu îi aparține în totalitate hakerului. Corina a fost la rândul ei neglijentă cu mailul personal lăsându-l neprotejat, putând oricând cădea victimă unui astfel de haker. Cei de la descarcerare ne sfătuiesc să luăm toate măsurile de precauție, în primul rând doamnele să nu plece de acasă fără un spray cu antiviruși în geantă și în niciun caz cu firewall-ul deschis până la ultimul nasture.

 

Dacă v-a mișcat, mișcați și voi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.