Forma fără fund – vol.2

Da, vol.2 s-a lăsat așteptat din enumărate motive pe care nu vreau să le nenumăr. Și cum nimic nu este întâmplător, vizita mea la un târg de wellness a reușit să-mi adâncească convingerile în direcția pe care aveam de gând să o dezbat.

Pasionat de tot ce se mișcă și dezgustat de colăcei nu aveam cum să lipsesc de la un asemenea târg, în ciuda dezamăgirilor anterioare. Ajuns la fața locului, primul semn încurajator – parcarea plină. Dar, evident și acest semn face parte tot din seria gardului vopsit, pentru că leopardul dinăuntru era tare mic și zgribulit. Adică pavilionul cu pricina era ultimul din fundul curții și nici ăla plin. Cenușăreasa mea (târgul wellness) se înghesuia în juma de pavilion ca să facă loc fetei împaratului (târgul beauty makeup hair … ceva) care își etala fardurile în 3 pavilioane jumate. La cenușăreasă câțiva rătăciți, la fata împaratului puhoi. Formă fără fund? Ei ași, nu contează căt de gras am fundu, important e cum să ma fardez!

Păi de ce s-ar chinui fetele să alerge, să transpire când pot sta relaxate învelite ca tutankamon în parafango și alte zmacoline? De ce să-și miște poponețu și să mănânce niște chestii verzi respingătoare când pot cumpăra niște pantalonași minune antirevărsare? Și până la urmă ce contează dacă tot putem baga totul sub preș și acoperi cu un strat gros de fard? Cine are ochi pentru celulită când avem volumizatoare de gene? Cine se uită la silueta cu mulți X înainte de L când un fond de ten generos aplicat poate masca și gropițele din obrăjori? Nu acum pe bune, cât de noapte să fie și câte beri să avem la bord ca să fim ATÂT de chiori?

Dar oare domnii sunt mai pejos? Azi l-am văzut la kitschotv pe un nene cu nume de neamț care avea o emisiune auto demnă de milă chiar și pentru Național TV. Demult pierdută lupta cu calviția, domul hartop, harman… (nu merită să-mi stresez neuronii) a ales să-și facă un pod de păr peste luciul cheliei. Evident, în cazul lui ca și a altor iluștri vanitoși prin care îl putem menționa și pe un binecunoscut fost primar, dușmanul de clasă este vântu (de data asta cu v mic) care oricănd le poate dezvălui ”secretul”. Nu, acum pe bune, nu ne insultați cristalinul. Chiar credeți că felia de cap de desupra frunții are un aspect prea natural?

Un singură întrebare aș avea să le pun celor care gândesc cosmetic și acționează în consecință. Pe cine vreți să lăsați fără căciulă?

Dacă v-a mișcat, mișcați și voi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.