Paiul din ochiul altuia

Azi m-am simțit ca-n Avatar. Din păcate, în rol negativ.

Poate știți (și dacă nu, spre bucuria voastră și redresarea mea financiară ar fi bine să aflați) că exploatez cu voinicie un teren de paintball. Anul ăsta, toate bune și crizoase că nici de împușcat nu prea mai arde. Așa că, din trafic redus și ploi abundente, s-a dezvoltat o floră spontană la înălțimea călărețului. Munți crescuți invers lipseau și jurai că ai intrat în Pandora de Ghencea.

Evident, pe lângă floră s-a dezvoltat și fauna spontană concretizată prin mai multe serii de cățeluși cu familii cu tot, presărate ici colo prin Pandora. Totul perfect armonios până vine subsemnatu, in rolul conquistadorului nemilos care din motive strict pecuniare defrișează zona sticând habitatul natural al familiilor de căței.

Păi cine e mai îndreptățit să beneficieze de Pandora? Cățeii care s-au născut acolo sau veneticul care vrea s-o exploateze?

Pentru liniștea voastră însă, nu am dat foc la niciun copac, nu m-au atacat balauri zburători și niciun animal nu a fost rănit în timpul filmărilor (și nici după).

Lasă un răspuns