Cipicii horror

Sigur i-ați văzut în multe seturi de picioare, sfidând logica și ochiul cetățeanului.

De ce sunt oare în vogă hidoșeniile astea? Ok, e vară și sunt decupate, înțeleg și aprob. Cu cât se vede mai mult, cu atât mai puțin de ascuns. Că n-au nici brumă de toc, hai treacă. Fetele vor să fie cu picioarele pe pământ. Da de ce învelesc glezna ca beteala suportul de brad, nu înțeleg și nu accept.

Ma adresez acum strict purtatoarelor de cipici horror. Măi fetelor, voi știți că noi, sexul urâțel, suntem programați genetic să vă iubim cracii. Am face-o și dacă ați avea tentacule și ar trebui să vă epilați ventuzele. Cu ADN-ul nu te pui! Atunci de ce ne faceți în ciudă și purtați ciubotele astea odioase care vă scurtează picioarele și vă umflă gleznele.

Paradoxul cu cipicii horror este că îmi arată laba (piciorului) dar îmi ascunde glezna (aceluiași picior). Și ascultați vorba mea. Nu-i nimic estetic la o labă plată! Mai ales când nu știi de unde pleacă. Dar să revin, de ce sunt cipicii ăștia contra naturii? De ce sunt pe dos? Când mergeți la bronzat cu public, vă luați sutienul pe voi și slipii îi lăsați în geantă?

Call me old fashined, da n-aș purta niciodată o salopetă fără fund sau un prezervativ fără moț. Am dreptate sau gândesc pașoptist?

Dacă v-a mișcat, mișcați și voi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.