Îl urăsc pe Bipbip

Știu că-l cheamă Roadrunner, dar în sufletul meu va rămâne veșnic Bip bip.

Și cum să nu-l urâști din toate țesuturile. Este un arogant infatuat care în mod evident își bate joc de sentimentele bietului coiot. Jur că sunt așa scandalizat de îngâmfarea lui că aș face un drum la Canion doar să-i dau o lecție ruptă din Rai.

Prea te bazezi pe cracii ăia, da’ lasă că-ți vine ție rându’. Te-ajung din spate anii struțule! Reumatismu’ n-a iertat pe nimeni, mai ales pe tine care umbli toată ziua desculț.

Bine, fie vorba între noi că nu ne aude nimeni, da’ nici coiotul n-are toată țigla pe casă. Păi cum frate, ai tu bani pentru toate schemele alea diabolice și nu-ți dă prin cap să bagi un ochi la Cora? Hai poate nu au pastramă sau mici de struț, da găsești tu ceva să-ți curme balele.

Sau poate că și pentru el e mai frumos procesul și nu rezultatul. Adevărul e că corcodușele din piață sunt nașpa, cele mai bune se fură din pomul vecinului.

Așa că, rezistă bărbate. Suntem alături de tine. Și dacă nu-l dovedești pe mârșav, oricum ai zdrobit concurența la capitolul perseverență. Tu ești campionul nostru!

That’s all folks!

2 Comments

 • Bubante 21 iulie 2010 Reply

  Da te-ai gândit că dacă nu ar exista Ștruțul, coiotul nu ar mai avea nici un țel în viață?

  • vorbemici 21 iulie 2010 Reply

   Da, și din punctul ăsta de vedere coiotul ne-o plasează la fileu. Are un obiectiv precis, are toate mijoacele necesare, are determinare și timp căcălău.
   Mamă, de ce nu m-ai facut coiot?!?

Lasă un răspuns